Muráth Alexandra bemutatkozó oldala

Hogyan kerültél a céghez?
Egy ismerősöm általa kerültem a céghez.  Az egyetlen ok ,amiért nem előbb kezdtem el ezt a pályát, hogy még nem volt jogosítványom . Amint megszereztem és lett egy kis rutinom is belevágtam és azóta se bánom!

Korábban foglalkoztál?
4évig egy Levi's üzletben voltam ruházati eladó, majd a szüleim kávézójában voltam üzletvezető. Suli mellett hostesskedtem és voltak rövidebb pályáim is szintén ruházati eladóként.

Mit gondolsz mi a sikered titka?
Munkamánia (nevet),  viccet félre téve nem vagyok lusta, imádok jönni-menni, jó a problémamegoldó képességem és egyenlő arányban képviselem a tulajdonosokat és a bérlőket . Rengeteg megbízásom jön ajánlás útján, ami úgy gondolom egy szuper visszajelzés arról,hogy mennyire meg vannak velem elégedve.

Milyen nyelveket beszélsz?
Angolul, társalgási szinten.

Melyik a kedvenc kerületed és miért?
Egyértelműen Zugló. Itt élek és itt nőttem fel. Nagyon jól ismerem a környéket, szeretem mert nyugis .Nem tudnék a belvárosban élni. 

Mi volt a legviccesebb eseted a munkád során?
Van egy lakástulajdonosom, fatelepe van. Hívtak a lakására,  majd mondtam a hölgynek, hogy sajnos a tulajdonos most nem ér rá megmutatni a lakást mert nincs Budapesten, mert ő egy faszállító. A vonal másik végén csend lett a telefonban majd kitört a nevetés. Szerintem nem kell túlmagyaráznom... ez volt a legemlékezetesebb.

Mi az a 3 szó ami téged jellemez?
Vidám, rugalmas, proaktív.

Van kedvenc lakás típusod?
Szeretem az új építésű lakásokat, és azon belül is a minimal stílust képviselem. A Marinát kifejezetten imádom.

Mi a véleményed a csapatról? 
Imádom a csapatot! Komolyan, mindenkit. Olyanok, mint a második családom. Szuper velük együtt dolgozni, segítőkészek, szakmailag felkészültek és egytől egyig partyarcok.

Szerinted mindenki tud érvényesülni az ingatlanos szakmában?
Egyértelműen nem. Elég összetett munka, pszichológiai érzék is kell hozzá bőven, nem elég ismerni a lakástípusokat, nagyon jól kell kezelni helyzeteket különben kudarcba fulladhat egy egy folyamat.

Mit tanácsolsz azoknak, akik eddig csak gondolkodtak azon, hogy belevágjanak a szakmába?
Ha úgy érzik megvan bennük az a plusz amivel érvényesülni tudnak a szakmában,ne habozzanak.