Megfelelő szerződés nélkül mindkét fél rossz szájízzel kezdheti az egyébként boldogsággal is startolható együttműködést.

Sok esetet hallunk a médiában, hogy a bérlő egy lakhatatlan ingatlanban él, mert a tulajdonos nem foglalkozik az ingatlan gondjaival. Ezek lehetnek a lakás körülményei pl. a szomszéd viselkedése vagy akár magában az ingatlanban pl. penészesedés vagy elromlott fűtés készülékek. A szerződés és annak pontjai sok esetben egy vita megoldási kulcsa lehet, hiszen ha előre gondolunk a problémákra, könnyebb megoldani is. Ne felejtsük el, hogy a másik oldalon is születhetnek nem várt problémák. Az értékes gépek, berendezéseken ejtett károk vagy a fizetőképtelenség- Ahhoz azonban, hogy egy közokiratba foglalt szerződés komolyan megvédje a bérbeadót, illetve a bérbevevőt minden fontos részletet bele kell írni. Minden esetben a közjegyző által hitelesített szerződés a javaslatunk, illetve a szakmai tanácsok figyelembevétele.

A megbízhatóság tehát érték! Mi ezen a játékszabályok szerint dolgozunk és élünk! Az ingatlan szakreferenseink mindkét fél érdekeit figyelembe veszik! 

Keressen fel minket bizalommal!
www.alberlettippek.hu

Szőke Annamária ügyvezető
szoke.annamaria@alberlet.hu
+3670-376-4167
Alberlet.hu Ingatlan Kft.
1061 Budapest, Király u. 52.