5,6,7,9,11 kerületben dolgozom, tehát főleg a pesti oldal belvárosában. A lakások minősége nagyon változó, én azonban igyekszem az igényesebb, szebb kivitelezésű lakásokat összegyűjteni.

Mennyire jellemzőek a nagyi bútorok? Ezeknek a lakásoknak jellemzően olcsóbb az ára? 
Nagyi bútoros lakások mindig voltak és lesznek! Általában ezek a lakások alacsonyabb áron szoktak elkelni,viszont a tulajdonosok nehezen engednek az árból az érzelmeik miatt, hiszen vannak bútorok, dekorációk, amik a gyermekkorára stb emlékeztetik...

A sok felújított lakás új szabályt is szül? Kevésbé engedik pl a kisállatokat a lakásokba? 
Egyre több a felújított lakás, javul a minőség. Én mindig arra sarkallom a tulajdonosokat, hogy ha a bérlő személye megbízható, akkor ő vigyázni fog a lakásra akár van kisállata akár nincs. Van ellenállás a kis állatos bérlők iránt, de akár egy jó bérleti szerződéssel vagy biztosítás kötéssel ez csökkenthető.

 

Milyen változások voltak az elmúlt időszakban?
Némi minőségbeli javulás látszik nagy összességében, mind a tulajdonosok és a bérlők részéről is. Nagyon sok ember fektette a pénzét ingatlanokba, így megnőtt a kínálat, ami az árak mérséklődését okozza. Természetesen még sok más tényező is szerepet játszik az árak mozgásában, azonban ez a leglátványosabb, hogy sok lakás van a piacon. A verseny a jó bérlők iránt megnőtt, így a mi munkánk is egyre értékesebb, mert piacvezetőként a lehető legjobb bérlőket közvetítjük tulajdonosainknak.

Nézd meg Zsolti portfólióját itt:https://goo.gl/qKLj1M