Matusinka Éva bemutatkozó oldala

Korábban foglalkoztál értékesítéssel, mivel foglalkoztál? 
Mindig is értékesítéssel foglalkoztam. Termékek és szolgáltatások értékesítésével.
Korábban a kereskedelem területén dolgoztam, hosszú évekig üzletvezetőként, majd két évet a pénzügyi szektorban. 

Mit gondolsz mi a sikered titka? 
A folyamatos fejlődési vágy és a korrektség

Milyen nyelveket beszélsz? 
magyar és angol

Melyik a kedvenc kerületed és miért? 
Minden kerületnek megvan a sajátossága és az a területe, amelyet valamiért szépnek vagy különlegesnek találok, ezért azt mondhatom, hogy nincsen kedvenc kerületem. 

Autóval, BKV-val vagy bicajjal dolgozol? 
Mivel a belvárosban élek és főképpen itt is dolgozom, ezért praktikus okokból BKV-val járok, szükség esetén pedig, TAXI-ba szállok.

Mi az a 3 szó ami téged jellemez? 
kedvesség, szakmai hozzáértés, segítőkészség

Van kedvenc lakás típusod? 
Kedvenc lakástípusom nincs, inkább úgy fogalmaznék, hogy az igényes, otthonos/lélekkel rendelkező lakásokkal szeretek dolgozni. 

Mi a véleményed a csapatról?
Egy olyan fantasztikus, jó hangulatú csapat részei vagyunk, ahol egyéniségünket megőrizve, mégis viszonylag függetlenül dolgozhatunk. Meghatározó jellemzője az egymás iránti tolerancia, jóindulat és az igazi csapatszellem is. Szerencsés vagyok, hogy a részese lehetek ez egy igazi kincs a mai munka világában.

Szerinted mindenki tud érvényesülni az ingatlanos szakmában? 
Sokfélék vagyunk, sok féle munkastílussal, azonban a közhiedelemmel ellentétben, ez egy komoly és összetett ismereteket igénylő szakma. Számos gyakorlati és tárgyi tudással is rendelkezni kell. Emellett jó néhány fontos személyiség jegy is elengedhetetlen feltétele. Úgymint rugalmasság, korrektség, szorgalom, kitartás és fegyelmezett munkavégzés. Természetesen tehát nem mindenki alkalmas erre a pályára sem, mint ahogyan mérnöknek vagy pénzügyi szakembernek sem.

Mit tanácsolsz azoknak, akik eddig csak gondolkodtak azon, hogy belevágjanak a szakmába?
Amennyiben rendelkeznek a fent nevezett személyiségjegyekkel, tulajdonságokkal, tudásvággyal és az átlagosnál magasabb bevételt szeretnének, mindenképpen próbálják ki magukat! 
Fontos azonban, hogy csak olyan céget válasszanak, ahol a megfelelő szakmai hátteret, oktatást és ismereteket is megkapják a sikeres munkához.