Krizsán Vanda bemutatkozó oldala

Korábban foglalkoztál értékesítéssel, mivel foglalkoztál? 
Korábban lakástakarék, illetve hiteltermék értékesítésével foglalkoztam, így nem volt teljesen új és idegen a szakma.

Mit gondolsz mi a sikered titka? 
Nagy sikerekről egyelőre még nem beszélhetek, hisz még csak most kezdtem a munkát, de úgy gondolom, hogy a jó mentor mindennek az alapja. Ha a mentor kiemelkedően jó a szakmában, mindamellett van türelme, ideje, energiája átadni a tudását az újonnan jött munkatársnak, akkor semmi sem akadály!

Milyen nyelveket beszélsz?
Magyar, illetve angol 

Melyik a kedvenc kerületed és miért?
A kedvenc kerületem, ahol a legjobban érzem magam, az a XVI. kerület. Munka szempontjából viszont a Budai oldal, azon belül is a XI. kerület. 

Autóval, BKV-val vagy bicajjal dolgozol?
Főként BMV-vel (Busz, Metró, Villamos) :D de ha a páromnak nincs szüksége az autóra, akkor jobban preferálom az autóval történő közlekedést. 

Mi az a 3 szó ami téged jellemez?
Elhivatottság, sikerorientáltság, megbízhatóság 

Van kedvenc lakás típusod?
Az újépítésű társasházakat, illetve a kertkapcsolatos házakat/lakásokat kedvelem a leginkább.

Mi a véleményed a csapatról?
Úgy érzem, hogy egy jól összeszokott, segítőkész, vicces csapatba csöppentem.

Szerinted mindenki tud érvényesülni az ingatlanos szakmában?
Úgy gondolom, hogy mindenki, vagy bárki nem. Ez a szakma rettentő sok kompetenciát igényel. Egyrészről irtó jó emberismerőnek kell lenni, tudni kell leszűrni nagyon rövid idő alatt, hogy ki milyen típus, mit képvisel, és ennek megfelelően tudni kell, hogy mely bérlőtípusok jöhetnek szóba az Ő esetében. Nagyon jól kell tudni kommunikálni, ez talán az egyik legfontosabb, hogy az ember el tudja adni magát. Percek alatt dől el, hogy szimpatikus vagy a tulajdonosnak vagy sem, és ezt Te alakíthatod úgy, ahogy. Mindemellett kiemelten fontosnak érzem az alázatot, a tiszteletet, a segítőkészséget és az elhivatottságot. Mind a munka, mind pedig a tulajdonosok irányába! Harmadrészt a bérlők szelektálása, előszűrése során is rendkívül fontos, hogy a pár perces telefonbeszélgetés során fény derüljön az illető főbb tulajdonságaira, érezni kell, hogy kompatibilisek lennének-e a tulajjal, avagy sem. Kellenek vezetői vonások, hogy irányítani tudja az ember a történések és a beszélgetések menetét. Nagyfokú önállóságra is szükség van, mivel alapvetően mindenki saját magáért dolgozik, magának osztja az idejét, és az esetek többségében minden felmerülő helyzetet, problémát maga kell, hogy kezeljen. Gyönyörű szakma az ingatlanos szakma, hisz soha semmi sem állandó, mindig újabb és újabb emberekkel hoz össze az élet, és állandó a fejlődési lehetőség!

Mit tanácsolsz azoknak, akik eddig csak gondolkodtak azon, hogy belevágjanak a szakmába?
Ha úgy érzik kell valami új, valami más, egy kis plusz, új kihívás az életedbe. Ha meguntad, hogy folyton ugyanazt kell csinálni, amit ráadásul már nem is szeretsz csinálni. Ha meguntad, hogy ugyanazért a kevés pénzért hajtod ki a beledet is évek óta, és még csak elismerést se kapsz, akkor mindenképp itt az ideje a váltásnak, és ez az a hivatás, amit keresel és nincs értelme tovább halogatni! Tedd meg az első lépést az önálló és szabad élet felé!