Ingatlanok értékesítése

Cégünk használt és új ingatlanok eladásával, bérbeadásával foglalkozik, elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében.

Ha eladni szeretne!

Ha eladóvá válik a lakása vagy csak mérlegeli az eladását, keressen fel minket, és az ingatlanpiac aktuális állapotának megfelelően megjelöljük az ideális irányárát.

Az eladás minden részletében segítünk:  

  • Befotózzuk a lakást.
  • Tudatosan kínáljuk a potenciális vevőrétegnek.
  • Foglalkozunk az eladás teljes online marketingjével, valamint a partnerhálózaton keresztüli továbbkínálásával.
  • Az eladáshoz szükséges teljes körű információkoncentrálás és -begyűjtés is a mi feladatunk lenne.
  • Szűrjük a kereső ügyfeleket, elkerülendő a felesleges átjáróházat.
  • A lakást szakszerűen mutatjuk be, az adott érdeklődő igényeihez igazodva.
  • Lebonyolítjuk a tárgyalásokat Ön helyett/Önnel együtt.
  • Igény szerint megtesszük a vételi ajánlatot.
  • Elméleti és gyakorlati segítséget nyújtunk az adásvételi szerződésre való felkészülésben, hiszen az ügyvéd a vevőt képviseli.


Egy mondattal mondva önnel vagyunk az első lépéstől az utolsóig!

A legnagyobb különbség más ingatlancégekhez képest, hogy a főleg hosszú távú bérbeadást célzó, befektetési igényű bérbeadókat a csak eladás szemszögű cégekhez képest többéves bérbeadói, szakmai tapasztalatunkkal sokkal jobban tudjuk támogatni. Piaci szerepünk, hírnevünk révén alternatív keresőréteg realizálódik nálunk, akikhez eljuttathatjuk lakását. Az eladás során az összes ingatlanpiaci szereplővel kedvező feltételekkel tudunk együttműködni, így egy újonnan megjelenő potenciális kereső elől sem zárjuk el az ingatlanát, kiterjedt külső partnerhálózatunk van évek óta.

Ha befektetni szeretne – ingatlanvétel a bérbeadhatóság szemszögéből!

Nem is kérdés, hogy az ingatlan kiemelkedő befektetés, ha valaki a pénzét jövedelmező helyen szeretné tudni. A magyarországi négyzetméterárak és az éves hozamok jóval kedvezőbbek, mint Nyugat-Európában. Az sem kérdés, hogy Magyarország, azon belül főleg Budapest az a helyszín, ahol érdemes megcélozni ezt a jó hozamot.

Az a nehezebb kérdés, hogy melyik lakást válassza. Hol, milyen, mekkora és mire lehet felhasználni a legjobb üzlet érdekében? Felújítsam és utána eladjam? Vagy bérbe adjam hosszú távra, netán szálláshely-szolgáltatáshoz használjam fel? Első körben ezt segítünk eldönteni, ha lakásvétellel kapcsolatos dilemmája van.

Fő irányvonalként a hosszú távú bérbeadás lehetőségeit segítünk önnek kibontani. Többéves szakmai tapasztalattal, 10 000-nél is több bérbeadással és még több ingatlan személyes ismeretével, bérbeadási történetének tudatos vizsgálatával a hátunk mögött valóban létrejött ügyletek igazán mintaértékű statisztikáival a bérlők előzetes, nagyszámú igényeinek ismeretével, tudatossággal a bérlői célcsoportok, a területek és a lakástípusok arányaival 

-        mindezek felhasználásával tudjuk segíteni, hogy a piacon lévő (vagy akár a piacon nem is aktívan jelenlévő) lehetőségek közül azt válassza, amelyik a lehető legnagyobb éves lefedettséggel, a legkedvezőbb rentabilitással működtethető
-        segítünk a nyers lakást a célcsoport igényeire szabni. A célszerű fejlesztéseket, átalakításokat javasoljuk a lakáshoz. Tanácsadással kísérjük a lakberendezés, a gépesítés és a dizájn kialakítását is
-        segítjük elkerülni a felesleges pluszköltségeket és a piaci igényeknek nem megfelelő koncepciókat.
Majd mindennek koronájaként ki is adjuk a lakását.

 

„Bízza ránk ezt a munkát, és már csak azokat visszük el a lakására, akik VALÓDI VEVŐK VALÓDI SZÁNDÉKKAL, mert mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk!”